Schrijf je in

Wil je graag lid worden van chiro coloma?

Door de enorme aanvraag is er vanaf dit jaar een ledenstop. We hebben nog maar enkele plaatsen voor kinderen die geboren zijn in 2011 en 2012. Er is geen plaats meer voor kinderen van de geboortejaren 2013, 2014, 2015 en 2016. Broers en zussen van leden die al in Chiro Coloma zitten, krijgen voorrang. Je kan je kind wel altijd inschrijven voor de wachtlijst, en dan houden we je op de hoogte. Iedereen krijgt eind mei of begin juni een e-mail met meer uitleg over de gang van zaken.

Eerste Chirozondag voor oude leden op zondag 25 september

De overgang vindt dit jaar plaats op zondag 25 september van 14 tot 17u. Uiteraard verwachten we alle Chiroleden ook nog tijdens ons feestweekend voor 75 jaar Chiro Coloma op 9, 10 en 11 september.

Eerste Chirozondag voor nieuwe leden op zondag 2 oktober

Nieuwe leden worden voor het eerst op de Chiro verwacht op zondag 2 oktober om 14u. Natuurlijk kunnen ook zij al eens komen piepen tijdens het feestweekend voor 75 jaar Chiro Coloma op 9, 10 en 11 september.

VEELGESTELDE VRAGEN

Moet ik mijn kind al inschrijven als het eerst eens wil komen proberen?

Ja, wij hebben de gegevens van jouw kind nodig voor de verzekering. Maar je kind mag wel de eerste drie Chirozondagen komen proberen voordat we je vragen om je inschrijving definitief te maken.

Hoeveel kost de Chiro?

Voor kinderen jonger dan 12 jaar, betaal je 35 euro. Voor kinderen ouder dan 12 jaar betaal je 25 euro. Voor die prijs is je kind verzekerd en heeft het recht op een volledig schooljaar Chiroplezier. Voor het Chirokamp betaal je 100 euro voor de jongste leden en 130 euro voor de oudste leden.

Wanneer moet ik het lidgeld betalen?

Na zondag 16 oktober krijg je een mail van de Chiro met de vraag of je je kind definitief wil inschrijven en om het lidgeld te betalen.

In welke groep komt mijn kind terecht?

Chiro Coloma bestaat uit vijf leeftijdsgroepen: de ribbels (1ste en 2de leerjaar), de speelclub (3de en 4de leerjaar), de rakwi’s (5de en 6de leerjaar), de tito’s (1ste en 2de middelbaar) en de kespi’s (3de, 4de en 5de middelbaar). Vanaf het 6de middelbaar start je als leiding.

Hoe word ik op de hoogte gehouden van activiteiten?

Als je je kind inschrijft voor de Chiro, kom je automatisch op onze mailinglijst terecht en krijg je de nieuwsbrief van de Chiro. Daarnaast kan je je lid maken van onze Facebookgroep. Per leeftijdsgroep is er ook een aparte Whatsapp-groep om snel en makkelijk te communiceren met de leiding en andere ouders.

Bij wie kan ik terecht bij vragen?

Je kan in principe altijd terecht bij de leiding van de groep(en) van jouw kind(eren). Voor algemene vragen of eventuele problemen kan je terecht bij de groepsleiding of de VB’s (volwassen begeleiders).